Rég nem jelentkeztem, de ez nem azt jelenti, hogy alább hagyott a lendület :)

Másfél hétig vidéken voltunk a kisfiammal Nagymamázni és Dédizni, naaaaagyon nehéz volt megtartóztatnom magam, hogy ne egyek a finom házi ételekből, de minden rosszban van valami jó, végre bűntetlenül lehetett szalonnát, sonkát, kolbászt enni :) persze kenyér nélkül, leginkább tojással, zöldséggel ettem. 

Ideális reggeli vagy vacsora rántottával vagy tükörtojással egy kis nyers vagy sült szalonna, kolbász. Hozzá friss zöldség, paprika, paradicsom, hmmm... azt hiszem senki nem maradna tőle éhen.

Be is szereztem egy jó pár finomságot, azt tudni kell, hogy szülővárosom a pálinkáról és a kolbászról híres, főként. Így elmentünk a kedvenc helyünkre és bevásároltam minden földi jót: sonka, szalonna, disznósajt, kolbász

 

fotó 5.JPG

 

A legjobb az illata, akár mikor nyitom ki a hűtőt, olyan finom füstölt hús illat árad belőle, hogy legszívesebb azon beleharapnék :) 

 

 

Címkék: fogyás kolbász paleo paleo diéta egészségesebb élet

http://www.dietas-etelek-webshop.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegesebbelet.blog.hu/api/trackback/id/tr95841435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása